HTML

Magyarország

reklám

Friss topikok

Linkblog

Harmincezer munkahely szűnt meg Magyarországon

2009.03.12. 08:31 luc besson

Már jövőre 3-4 százalékos elsődleges többletet kellene elérni az államháztartásban, majd hosszabb távon 4-5 százalékos többletet kellene teljesíteni ahhoz, hogy Magyarország irányában tartósan visszatérjen a bizalom - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter az Ybl Klub által szervezett gazdaságpolitikai konferencián szerdán Budapesten.

Elmondta: a múlt év októbere óta mintegy harmincezer munkahely szűnt meg Magyarországon, de tízezer új is keletkezett. A miniszter hozzátette: a kormány a válság kezelésére mintegy 5 milliárd euró összegben indított el két évre szóló gazdaságélénkítő programot, ebből 2 milliárd euró már elérhető a gazdasági szereplők számára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1magyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr83997227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása