HTML

A fék helyett a gázra lépett

2009.03.08. 19:38 luc besson

Orvosi kezelésre érkezett a halasi kórházba az a soltvadkerti férfi, aki a kórház főbejárata előtti parkolóban akart leállni, de a fék helyett a gázra lépett. A felbőgő motort hallva fejvesztve menekültek a fogadócsarnokban a székeken ülő betegek, amikor az üvegfalat áttörve az épületben landolt az autó.

Az ambulancián két szolgálatban lévő rendőr tartózkodott a baleset idején, vasárnap délelőtt 10 óra tájban – a reggeli vasúti öngyilkossági kísérlet súlyos sérültjének papírjait intézték. Ők kezdték meg a gépkocsiban ülő férfi és utasa kiszabadítását, miközben hatalmas füst lepte el az előcsarnokot és félő volt, hogy kigyullad az autó. A recepción szolgálatot teljesítő kórházi munkatársaktól tudta meg a Baon.hu, hogy közvetlenül a becsapódás előtt még betegek ültek az üvegfal előtti székeken, de látva az érkező autót és hallva a felzúgó motor hangját még időben félre tudtak ugrani előle. Így személyi sérültjei nem voltak a balesetnek – tájékoztatott Lengyel János orvos-igazgató a helyszínen.

A soltvadkerti férfi törött lábbal vezetett, egyelőre azonban tisztázatlan, hogy ez összefüggésbe hozható-e a balesettel, vagy esetleg más betegsége akadályozta a sofőrt abban, hogy az autót nem tudta az épület előtti parkolóban megállítani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1magyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr54989833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása